Bonnet Electric: installateur van videofonie

Bonnet Electric: installateur van videofonie

Bonnet Electric: installateur van videofonie

De videofoon

De videofonie is een veiligheidssysteem waarmee u de persoon die aan uw deur belt, kunt zien. 

Dit concept wordt voorgesteld via een doos met camera die buiten geplaatst wordt en een doos die binnen geplaatst wordt met een scherm. Net zoals de parlofoon is het hier ook mogelijk te praten met de persoon zonder in zijn of haar buurt te zijn. De doos heeft verschillende knoppen en kan, indien u dit wenst, meerdere camera’s hebben om een groter zicht te hebben.

Meerdere modellen zijn beschikbaar, gaande van een modern design naar klassiek. U kan ook kiezen tussen een draadloos model of niet-draadloos model. Alles hangt natuurlijk af van de inrichtingen van uw elektrische installatie.

Voordelen

Dit systeem heeft meerdere voordelen. Aan de ene kant gaat u zich veilig voelen wanneer een onbekende persoon aan uw deur belt. Deze veiligheid is niet onbelangrijk gezien kinderen de neiging hebben om de deur te openen aan onbekenden. 

Aan de andere kant kan u hiermee van op afstand uw deur of poort openen. Dit kan handig zijn als u bezig bent en dat u deze persoon kent. 

Ten slotte is videofonie niet alleen voor deuren of poorten. Immers kan het geplaatst worden aan de deuren van een garage of aan een achterdeur, om een grotere veiligheid te verschaffen aan uw vastgoed. Wij passen ons daarom ook aan aan nieuwe technologieën. Daarom installeren wij niet alleen een apparaat in uw huis, maar ook een installatie op uw smartphone opdat u zelfs indien u niet thuis bent, u de persoon die belt kan zien.

Vraag een offerte aan

De verschillende modellen hebben eigen kenmerken. Bij de ene modellen is er een grotere nachtvisie terwijl bij anderen de bezoekers een bericht kunnen achterlaten aan de bewoners die afwezig zijn. 

Al deze opties hangen af van het materiaal. Daarom is het belangrijk om zich goed te informeren alvorens een definitieve keuze te maken. Het systeem is ook aangepast aan de appartementsgebouwen. Elke kamer kan een systeem hebben om in contact te komen met de bezoekers en een buitenpost wordt geplaatst om de bezoekers te zien. Een codesysteem kan geïnstalleerd worden om het gebouw nog beter te beveiligen.

Een videofoon kiezen is de ideale oplossing om u dagelijks veilig te voelen en dus ook rustiger. Materiaal kiezen dat aangepast is aan uw woning is een van onze prioriteiten. Wij leveren individuele kits alsook professionele en aangepaste afwerkingen.

Vraag een offerte aan