Bonnet Electric: installateur van parlofonie

Bonnet Electric: installateur van parlofonie

Bonnet Electric: installateur van parlofonie

De parlofoon

De parlofoon is een veiligheidssysteem waarmee u met uw gesprekspartner kan praten zonder de deur te openen. De kit is samengesteld uit een buitenpost en een binnenpost, beschikbaar in verschillende kleuren (wit, grijs, zwart) en in verschillende materialen (aluminium, roestvrij staal, plastiek). Er zijn parlofonen met of zonder draden, alles hangt af van de elektrische basisinstallatie. U profiteert ook van verschillende beveiligingen zoals een codeklavier, kaartklavier of magnetische kaartklavier.

Dit systeem is onmisbaar wetende dat kinderen de tendens hebben om de deur te openen zonder te weten wie achter de deur staat. Dit is niet alleen voordelig voor de kinderen. Immers, oude mensen zijn vaak het slachtoffer van inbraak want zij zijn weerloos en kunnen gemakkelijk aangevallen worden. Dankzij de parlofoon zal dit niet meer gebeuren. Er bestaan verschillende systemen, gaande van een eenvoudige parlofoon naar een meer uitgeruste en technologischere parlofoon.

Alles hangt af van wat u nodig heeft en wat uw budget is. Het toestel kan geplaatst worden op verschillende plaatsen in het huis, of het nu hoog of laag is voor een groter comfort, maar ook buitenshuis. Het kan geplaatst worden in een appartementsgebouw zodat elke bewoner dit kan gebruiken.

Dit systeem kan gecombineerd worden met een videofoon zodat elke bewoner een beeld kan hebben van de bezoeker. Wij werken met de grootste merken om u een innovatieve dienst te verlenen en vooral een professionele kwaliteitsgarantie. De installatie wordt uitgevoerd door een officieel erkende elektricien die alle eventuele problemen in de installatie zal kunnen vinden.

Vraag een offerte aan

Installatie

Tijdens de installatie, plaatsen wij een belpaneel met een of meerdere belknoppen naargelang u in een gebouw of huis bent. Er gaat ook een audiomodule mee samen.

Er zullen ook enkele binnenposten moeten geïnstalleerd worden in uw huis, of in de verschillende appartementen van het gebouw om een oproep te kunnen ontvangen van de buitenpost. De binnenpost zal ten slotte uitgerust zijn met een elektrische knop die u het mogelijk maakt toegang te geven aan uw bezoekers met de hoorn.

Hebt u een parlofoon maar hij werkt niet meer? Wij herstellen alle merken! Wij hebben de bevoegdheid om huizen, gebouwen en appartement uit te rusten. Wij hebben altijd de oplossing!

Vraag een offerte aan