Bonnet Electric: veel meer dan een elektricien

Bonnet Electric: veel meer dan een elektricien

Bonnet Electric: veel meer dan een elektricien

Uw elektricien met passie te Halle.

Als betrouwbare en ervaren elektriciens te Halle bieden we particulieren en bedrijven een uitgebreide waaier aan diensten, die we efficiënt en met oog voor design uitvoeren.

Eerst en vooral voeren we allerhande algemene elektriciteitswerken voor renovaties en nieuwbouw uit. Dit gebeurt voor elk project uiterst nauwkeurig en volgens de laatste voorschriften. Kabels, stekkers of lampen plaatsen, elektriciteitsmeters installeren of elektriciteitsverlies controleren: wat uw elektrische noden ook zijn, wij helpen u verder. Uw veiligheid is nu eenmaal ons beroep.

Wij kijken uw elektrische installaties ook grondig na op fouten in de leidingen en beveiligingen. Vervolgens doen we de nodige aanpassingen. Zo voldoet uw elektrische installatie aan de eisen van een keuringsverslag en wordt het risico op kortsluitingen, brand en elektrocutie vermeden. Zo’n keuringsverslag is bovendien verplicht bij de verkoop van uw woning.

Vraag een offerte aan

Naast elektriciteitsspecialist is Bonnet Electric een expert in de plaatsing en reparatie van elektrische verwarming. Wij hebben een breed gamma van kwaliteitsvolle elektrische verwarmingsproducten in de aanbieding: spaarkachels, vloerverwarming, directe convectoren, boilers en handdoekdrogers.

U zit hier ook gebeiteld voor de installatie van al uw binnen- en buitenverlichting voor uw woning, garage, terras of tuin. Net zoals bij al onze andere elektriciteitswerken gebruiken we geavanceerd materiaal om in alle veiligheid te werken en al uw verlichtingswensen te vervullen. Zit u met een defect, dan kunt u ook op onze betrouwbare herstellingsdienst voor verlichting rekenen.

Vooral tijdens de eindejaarsperiode geeft mooie verlichting uw woning een warmere uitstraling. Het is echter niet altijd een sinecure om die eindejaarsverlichting zelf op te hangen aan uw huis; zeker niet op hogere plaatsen, zoals uw dak. Vertrouw daarom op Bonnet Electric om eindejaarsverlichting op te hangen zoals u het wilt, ook op moeilijker bereikbare plaatsen.

Onze diensten

  • Stekkers of schakelaars plaatsen

  • Schakelborden installeren

  • Elektriciteitsmeters installeren

  • Elektriciteitsdozen installeren

  • Kabels plaatsen

  • Schakelborden installeren

  • Beveiligingsschakelaars, aardschakelaars, transformators plaatsen

  • Lampen (alle modellen, zoals economische lampen, led-lampen…) plaatsen

  • Wij kijken of er een elektriciteitsverlies is

  • Plaatsen data bekabeling

Onze ervaring maakt het ons mogelijk bedachte en geargumenteerde adviezen te geven. Wij gebruiken geavanceerd materiaal om in alle veiligheid te werken maar ook om ook alle aanvragen te kunnen behandelen. Contacteer vandaag nog uw elektricien te Halle voor een vrijblijvende offerte.


Vraag een offerte aan