Bonnet Electric: domotica en communicatie

Bonnet Electric: domotica en communicatie

Bonnet Electric: domotica en communicatie

Installatie en reparatie van domotica

Hecht u veel belang aan comfort in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de installatie en reparatie van domotica, een geïntegreerd systeem voor de bediening en het beheer van alle elektrische apparaten in huis. Met een goed afgesteld domoticasysteem verspilt u bovendien veel minder energie.

Wij zijn tevens erkende installateurs van parlofoons. Met een parlofoon kan u met personen voor uw deur praten zonder de deur te hoeven openen. Het geeft een veiligheidsgevoel, aangezien u zo weet wie voor uw deur staat voordat u opendoet. U kiest dus zelf wie u binnenlaat. Is uw parlofoon defect? Geen nood! Wij voeren ook herstellingen uit.

Vraag een offerte aan

Videofoon

Een videofoon is net zoals een parlofoon een veiligheidssysteem om personen die voor uw deur staan te begroeten, alleen kunt u bij videofoons die personen ook zien. Er zijn enkele leuke extra voordelen aan verbonden: u kan deuren en poorten vanop afstand openen en u gebruikt een videofoon ook gemakkelijk voor achterdeuren of garages. Bonnet Electric verzorgt zowel de installatie als herstelling van videofoons.

Tele- en datacommunicatie

Tele- en datacommunicatie wint elk jaar aan belang. Een goed gelegde en gestructureerde databekabeling van computernetwerken speelt daarin een grote rol. Wij leggen datakabels, plaatsen en monteren verdeelkasten en aansluitpunten en testen de bekabeling uit. Zo bent u zeker van een feilloze werking van uw computernetwerk.

Woont u in Brussel of Vlaams-Brabant?
Contacteer ons vandaag nog om een beroep te doen op één van onze vele diensten!

Vraag een offerte aan